: faller liteblir lite frustrerad när jag faktiskt inser hur mycket mer beroende jag är av mänsklig kontakt än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.

den inaktiva tillfredställelesenokej, nu så får ni en näst intill identisk bild till den jag postade för ett par inlägg sedan. skillnaden är bara att den här är hundra gånger bättre ungefär.

och det är väl typ så allt ser ut för tillfället. jag förstår inte att man faktiskt kan sova på natten istället för när det är ljust och jag har tappat insikten i varför jag egentligen behöver ett jobb. någon gång ibland skriver jag på en artikel men för det mesta dricker jag hemmasatt vin med de bästa som finns i vår lilla källare, röker på spårvagnshållplatser och fingrar på någon annans handled. och någonstans långt inne vet jag att allting kommer vara sockersött och rosa - tills dess att frukostkassan börjar sina. men alltså, då kan jag lika gärna njuta av det så länge det varar.

update: fantastiska elsa tyckte att den här bilden var så fin att den fick vara med som "finalist" i hennes lilla fototävling. inlägget kan ni läsa här. tacktacktack!

IKEA GARDEROB


för lite drygt en vecka sedan fick jag tack vare jeny reda på att IKEA skulle ha en modedesiggntävling. saken var bara den att det enbart var tre dagar kvar till sista anmäningsdagen.


24 timmar om dygnet vevade rosetter, knappar och någon diverse höstkappa runtruntrunt i huvudet på mig, som ett kugghjul av sträv bommul. jag hade jättemånga ideer som spretade ut lite som grenarna i en stor trädkrona.
tyvärr lyckades jag inte riktigt centrera kreativitetsflödet.
så det blev mest lite gammalt i nytt format. och ett par capes man nästan vill bygga bo i.


23.59 på söndagkväll [anmälningstiden gick ut 24.00] sände jag min anmälan.
och då hade jag fått ihop det här som ni ser nu. jättenöjd är jag nog inte. men, nu har jag ändå ett helt år på mig att ladda inför nästa tävling. om det skulle bli någon, vilket jag misstänker. de nya plaggen jag sytt kommer jag presentera lite närmare framöver.


mitt bidrag på IKEAS hemsida kan ni se här. här och här och här.
de på IKEA har dock snurrat till det lite med visningsbilden och bidragsbilderna och så. också missade jag att skicka in porträttbild. [så himla snurrigt allt blev haha.] 
men, om ni vill vara jättefina får ni jättegärna klicka på den rosa lilla gillaknappen nere i vänstra hörnet.
om ni gillar, såklart.

kyss på nyckelbenet.

fire, walk with melite nysytt, lite onöjd, lite bitande höstvinterdimma.

batcavei munkebäck, göteborg, finns det en fantastisk liten källarvåning med ett fantastiskt litet kollektiv som består av fantastiskt fint folk där det finns ett fantastiskt litet 15-kvadratsrum som numera bebos av en fantastisk vän/familjemedlem och jag. magdalena och jag flyttade in för en dryg vecka sedan, så vi har inte hunnit komma riktigt i ordning än, men känner att vi har fått till en bra början. fantastiska fotöljer och sockerlådor [från innehållet av min fatastiska ladugård], fantastisk murgröna, fantastiska plåtburkar, ett fantastiskt kollage osv. kommer visa mer när vi fått fint. i varje fall håller jag förhoppningsvis till här ända tills man åter igen kan vila bara ben mot varmt gräs. kanske lite längre till och med.
och, jag tror att göteborg kommer bli ganska underbart.

bohemeksemvar och hälsade på finaste vännen på ölands folkhögskola i helgen, bilden är från ett.helt.fantastiskt café i kalmar. det hade 7 små rum med slitna trästolar och allting kändes lite som gammalsvensk 1800-talsdröm möter franska lantnätter. alltså:
lite inspiration till vad som väntar. stay tuned.

RSS 2.0