[när naturen liksom ekar i bröstet]förlåt, men jag kan inte riktigt få nog. så länge trädtopparna är röda och löven målar himlen med livscykelns förgänglighet, kommer jag med all min kraft försöka överföra den känslan till den här virtuella knytpunkten.
distansera, eller acceptera. och älska det.

[---]i år är ett mörkt år för sverige.

jag vet att min blogg till större delen brukar innehålla små kärleksförklaringar till, mestadels, ytliga beståndsdelar. så jag trotsar det här inspirationsforumets ursprungliga ideologi, med risk för att tjata hål i öronen på alla er som med största säkerhet redan vet vad som händer - inte bara där ute, utan här. omkring oss. med oss.
men snälla, även fast ni inte orkar mer, stäng inte av. det kan och kommer med all säkerhet stå oss dyrt. för ingen får låta det här gå förbi obemärkt. det här får helt enkelt bara inte gå förbi utan att upmärksammas.

att SD fått plats i riksdagen är riktigt skrämmande, och rent av sorligt.
jag trodde aldrig att 5.7% av sveriges röstberättigade befolkning möjligtvis skulle kunna vara så rädda för att ta ansvar. så rädda, att de kände sig tvugna att lägga skulden på en syndabock, istället för att orka möta de riktiga orsakerna till problemen i samhället.
jag trodde aldrig att 5.7% av sveriges röstberättigade befolkning skulle kunna komma att påverkas av det unset främlingsfientlighet som funnits i sverige. att de skulle låta sig intygas att det är inte är vårat förtryck av minoritetskulturer som producerat kriminella invandrare, utan att alla invandrarmän har någon slags våldtäcksgen inom sig som automatiskt slås på så fort man flyr sitt egna, krigsdrabbade land.
jag trodde aldrig att 5.7% av sveriges röstberättigade befolkning möjligtvis skulle kunna tro att invandrare inte vill anpassa sig till vår kultur, istället för att inse att det är våra fördomar som förhindrar deras utveckling som nyanlända i vårt land.
jag trodde aldrig att 5.7% av sveriges röstberättigade befolkning möljligtvis skulle kunna vara så urbotat, jävla korkade.
att det är fler av de lågutbildade än av invandrarna som är kriminella i vårt land, och att det dessutom är den gruppen som är överrepresenterad inom SD, är någonting de inte gärna skyltar med i rampljuset.

hitler valdes också i en demokrati.

[men till tröst har vi att 94.3% av sveriges röstberättigade befolkning står emot dem. och om vi bara fortsätter med det, så lär vi ha ganska stor chans att trycka ned den florerande främlingsfientligheten i sverige.]

workingclass hero


jag har äntligen, med hjälp av multnande löv, hittat motivationen till att sätta mig framför symaskinen igen. ironiskt nog tecknas inte den direkta inspirationskällan i det textila slutresultatet. jag tror snarar att det är saknaden efter skolan under min första studiefria höst på 15 år som fått mig att ekipera en skräddad kontorsstass.


morris fick för sig att vara med en stund han också.


studiefrånvaron är inte den enda förändringen i höst.
jag har dessutom varit blond i 20 år.

trying to make plaster sexyvad jag inte gillar är turen i att trampa snett och bryta ett mellanben i foten.

om allt som är bräckligt naket äckligt[ibland är det skönt att slippa försköna.]

höstluftens invasiontempraturen sjunker. atmosfären har blivit ett torrt och krispigt eko, vattnet i vänern förvandlas till ett kallt hav av kristaller och luften i mina lungor blir till rök när de passerar mina nariga läppar.
jag förvandlas åter till en väsen av naturens skiftningar.
och jag älskar det.

roses and thorns, the contrast of sweet flowers and sharpeyed spikes


buttercup leavingnu låter jag den här kjolen flyga ut ur boet via andrahandssajten seconds.se.
intresserad? klicka här för att komma till auktionen. lycka till!

RSS 2.0