när den gråa massan infiltrerar sista droppen ljussolen skiner idag men trots den lilla glimten blå himmel som förgyller vardagslunket verkar ändå allt ha fastnat  i en grusbelamrad snödriva.

!MEN!

jag har en förfrågan! någon gång smälter isen, vår och sommar susar augusti gör en stormande entré och då vill jag sy:
är det någon som vet, går eller känner någon som går på en bra textilskola? helst folkis. hjälp mig! [famlar efter halmstrån.]
puss och tack på förhand.

hundra fallna hundtårar och en blågrå skymning


på min gata mellan fyra väggaratt vakna upp och liksom tänka att idag kommer bli en bra dag men att istället mynna ut i ett evigt eko.

på trettonde aknut faller julen ut men idka vinterns sista krut, snart tar den slut.


jädra vinter.[varning för negativ energi]

alltså jag blir så himla trött på den här snön. okej, till en början kan det vara charmigt, men inte när det tjocka gråa täcket täcker marken under vad som verkar vara en ohämmande lång period och kyler och täpper och smälter och fryser till sig igen. och det värsta är väl att det inte ens har börjat utan troligtvis kommer ligga kvar två månader till. åh. aldrig har jag längtat så mycket efter våren tror jag. att sitta och dricka folköl i en park i april och det är så varmt att man slipper jackan men att kylan fortfarande biter lite i nästippen när det skymmer. doften av jord.

en "rolig" sak är att när jag inte kan se någon slags förändring i det som finns omkring mig, naturen, ser jag inte heller någon slags förändring i livet. det känns som jag är fast i ett grått hål som jag inte riktigt kan ta mig ur. allting liksom stannar upp, ambitionen, inspirationen, visionen. jag kan inte sy, inte söka jobb, inte komponera  bilder, inte styra upp mig. mitt känsloliv skulle kunna liknas vid en död fisk och den icke-existerande karriären går varken framåt eller bakåt. framförallt inte framåt.
[uppryckning mottages tacksamt.] usch.

ny blogg: spetsimperiethar ju haft en nyhet jag gått och klurat på ett tag, men nu kan jag inte riktigt hålla mig längre.
jag skall börja blogga för vänersborgs och trollhättans lokaltidning, ttela! där kommer jag blogga med en bredare modeinriktning än vad jag gör här. har inte kommit så långt än så länge, men tror att det kommer bli himla fint alltså.
självklart fortsätter jag med kall hud och spets, men nu finner ni mig även på två ställen.
spetsimperiet hittar ni här.

hoppas ni följer med mig. puss!

ett försenat:


god jul och gott nytt år.

RSS 2.0