heavenly blue.


[klänningen jag sydde för väldigt många hundra timmar sedan.]


skira, ljusblå bommulslager med bräckliga spetsränder som omvandlats till en sommarljuv 50-talsdröm. och så spetskrage som löper längs med hela ryggranden.


[och så katter och hundkex.]

äntligen, äntligen, igen.08.23: på ett tåg till stockholm.

P3 Debatthallå vet ni? idag har jag fått ett inlägg publicerat för P3 Debatt! artikeln handlar om att man borde avskaffa trenderna inom modeindustrin, för att få ett mer accepterande mode med en bredare mångfald. om ni vill läsa den kan ni klicka här. och kommentera den gärna också! går det verkligen att avskaffa trenderna?

puss!

på öland kan ingen höra dig skrika.


från när vi hälsade på vår bästa timmy på ölands folkhögskola i höstas.

och det är bara det jag vill nu. folkhögskola, sy, skriva, skapa. fördjupa mig stänga in mig i ett rum och sy sy sy. när en sån sak som hösten äventyrar ens hela existens och allting är så påfrestande ovisst igen. [ISOLERA MIG! snälla låt mig komma bort.]


att andas i ett tomrum men att liksom ha en outtalad energikällajag skulle ungefär kunna citera håkans "kärlek är ett brev skickat hundra gånger" eller "du är det finaste jag vet" eller någon av de andra löjligt tragiska trubadurballaderna som kretsar kring sorgsen förälskelse.
häromnatten drömde jag att jag var på klubb och kastade ut min öl över hela dig, dina vassa kindben inkluderat, för att därefter krampaktigt skrika att du var ett egoistiskt jävla svin.
känner att det sammanfattar det mesta.
men jag saknar dig fortfarande.
[människans paradox.]

[livet.]


känn ingen sorggöteborg är bara så himla bra nu.

den konstanta illusionen.för er som inte redan märkt har jag bytt header, så att hela bloggen känns lite mer såhär.
klicka på "uppdatera sidan" om den gamla fortfarande är kvar.
puss!

[verklighetsflykt]


om saker som ger kraft. [världens djuriska under, evig tid och biologiska explosioner.]


om sånt som växer, gror, vissnar. blod som koagulerar vid öppna hudmynningar och skog som läker.


"på vägen hem till göteborg stannade jag i köpenhamn och köpte ett par Dr. Martins i fel storlek för mina sista gröna löv. det var ett snöpligt slut." [håkan hellström, "tågluff", p.s lycka till ikväll]


RSS 2.0