de sista dagarna sju hos bea szenfeld.så efter diamanttillverkning, bokhyllesnickrande, ett besök hos duktiga amanda på styelin, bea-bus-make-over, semlefika [och tillverkning av en knapp-väska till en välgörenhetsaktion för myrornas som jag jobbade på ungefär hela veckan men aldrig fick en endaste bild på], avslutades min fyra veckors långa praktik hos bea szenfeld.

det är så lätt för folk att låta präktigt ostiga när de ska försöka återberätta den där mest fantastiska strålande omtumlande insiktsfulla upplevelsen de någonsin varit med om inför omvärlden.
- därmed har jag motiverat mitt val inför att strunta i den där vidare utläggningen och att undvika den där pluttriga glättigheten, och sätter istället punkt för min månad hos världens bästa papperspingla.

dagarna femton till tjugoen hos bea szenfeld


grammisgalan och spendera två heldagar på kungliga operan som påklädare till ola salo och att se "konichiwa records" tryckt på en munkjackerygg varefter en flygfärdlandad robyn flaxar in i vår logekorridor och att inte riktigt veta vilken djupt hål man ska sjunka ned i när man står öga mot öga med sveriges artistelit på efterfest. [men seriöst vart tar man vägen?]


att pusta ut efter en och en halv veckas jag-är-så-jävla-slut och bli introducerad för stockholms bästa thai-hak.


[slut på ord. men känns som att tredje veckan hos papperspinglan var rätt okej.]

RSS 2.0