förhindrade luftvägardet bor ett dis i mitt hus som berusar mig i ett kroniskt sömndrucket tillstånd. min säng är min tillflyktsort och jag bryr mig inte ens om att jag vänder på dygnet när jag spenderar fjorton av tjugofyra timmar mellan mina lakan. jag har tappat bort dagarna, de befinner sig under mina ögonlock, som uppluckrade avlagringar i en periferi av den där rutinen som gick förlorad någonstans i mitten av december.
det finns ingen depression. men, det finns ingen förväntan, ingen förhoppning och inga kommande månader. lever i en värld av trollkarlar, hippogriffer och magiska bakgårdar som döljer främmande världar: har praktiskt taget förlorat mig i potters förtrollade kommers och somnar med sjuhundra sidor hogwarts intill huvudkudden kring gryningstimmarna [rödkantade ögon].
mitt favoritumgänge är stjärnorna och jag, i en senapsgul jacka med gammalt blod innan ärmfodret, nakna ben och en för hastig död mellan fingrarna.

- jag vet ännu inte om det är en rädsla eller en förnekelse jag har hittat en antydan av i ett skrymsle intill hjärnbarken. det enda jag vet är att jag  inte vill tänka på framtiden.


klappkalender nummer fem och sex!


utöver att skrota runt i ett iskallt hus i dalsland, lapa kaffe och plöja harry potter [litterärt, that is] har jag spenderat dagen med att svira ihop ett par änglar att ha i håret.


mjuka fjädrar, gamla bokmärken och silvergnistrande pärlband.


om du vill delta i utdelningen av den femte och sjätte luckan i klappkalendern ska vi gå i just temat: ängel.
det kan vara om vad som helst som har med änglar att göra, the cheesier the merrier. bara det är din historia.
och, om jag får ihop en fin bunte kan det hända att jag publicerar nåra fler av dem i ett inlägg framöver. go!


klappkalender del tre och fyra!


nu delar jag ut en liten hårrosett var till de två raringar som är snabbast på tangentbordet!


i vitt fuskskinn, med dubbla lager och ett litet spänne bakom sitter de som smort i vinterhåret.


om du vill ha en rosett så skriv en liten kommentar här i fältet nedan, samt lägg upp någon typ av länk från din blogg till min.

först till kvarn!

den andra vinterklappen.


och så var här dags för den andra delen av min klappkalender! den här gången är det en liten fjäderskrud som står på spel.


en rosett att ha i håret, hänga på koftan, sätta i julgranen. det finns både säkerhetsnål och hårklämma på baksidan, valmöjligheten är enorm och så vidare!


rosett och grunden bakom är gjorda i fejkmocka, och fjädrar som jag har fått av min granne.


släng iväg en kommentar om du känner dig i behov av en mindre fjäderboa till håret, så lottar jag ut den under måndagskvällen. pysselpussel!

tävlingen är avslutad!

som en klappkalender, del 1.


hej och vet ni! från och med idag och sporadiskt utspritt fram till julafton skall jag lotta ut tio små egenknypplade presenter. klapp nummer ett ser ni i det här inlägget!


det här är alltså ett halsband med ett textiltryck föreställande min agfakamera. jag har tryckt på vit bommul, som jag sedan har fäst på en plastfilm för att ge stadga åt amuletten. på med en länk och så vips! har man en egen liten analog låtsaskamera från 60-talet.


om du vill vara med i utlottningen så berätta om ditt finaste julminne i en kommentar här nedan, samt länka till min blogg i ett inlägg hos din egen.

vinnaren publicerar jag i övermorgon, skyndaskynda! puss

tävlingen är avslutad!

RSS 2.0